Op zoek naar ‘real life’ coaching?

Als personal trainer en yoga teacher help ik je verder!

Aan huis of op locatie (regio Antwerpen – Centrum, Brasschaat, Kapellen, Schoten, Ekeren en omgeving)

Je doelen bereiken in het comfort van je eigen huis, zalig toch? Als je thuis niet voldoende ruimte hebt, is het ook altijd een optie om af te spreken in een park of andere outdoor locatie bij jou in de buurt.

Ik begeleid je enthousiast op volgende vlakken: conditie verbeteren, sterker worden, juist leren bewegen, mobiliteit verbeteren, algemeen welzijn verbeteren, yogalessen (vinyasa & yin yoga), pre-en postnatale training.

In een intakegesprek leren we elkaar wat beter kennen, bespreken we jouw doelen en bekijken we waar je nood aan hebt. Als we een goede match zijn, gaan we samen aan de slag. Vanaf dan ben ik niet alleen je motiverende coach maar ook iemand waarbij je terecht kan met al je vragen.

Als nieuwe klant doorloop je eerst het opstartpakket (€95). Dit covert:

  • een assessment & bewegingsanalyse
  • alle administratieve kosten
  • een eigen account op onze app
1-1: persoonlijke begeleiding op maat
  • 10-beurtenkaart: €650
  • 20-beurtenkaart: €1235 (1 les gratis)
Duotraining: begeleiding van 2 personen van ongeveer hetzelfde niveau
  • 10 beurtenkaart: €750
  • 20-beurtenkaart: €1425 (1 les gratis)

Sportclub Het Eiland

Wil je graag begeleid worden in een gym zodat je zowel tijdens onze PT-sessies als momenten dat je op jezelf sport, gebruik kan maken van de faciliteiten? Ik heet je van harte welkom in Sportclub Het Eiland, waar ik deel uitmaak van het PT-team.

Hou er rekening mee dat je lid moet zijn/worden om personal training te volgen bij de sportclub. Vul het contactformulier in of stuur me een mailtje om samen aan de slag te gaan! 

Toch liever online begeleiding?