Hi you, welkom!

Ik ben Jana Van himbeeck, ook gekend als YOUR POWER-coach Jana. Ik ben een gecertificeerde personal trainer, ademhalingscoach en yogadocent uit Antwerpen.

Mijn verhaal

Als tiener sportte ik enkel om af te vallen en zag ik eten als de duivel. Daardoor ging ik als een enorm onzeker persoon door het leven. Over een periode van vier jaar ging ik van zo weinig mogelijk eten, naar bulimia, naar hypergezond eten (wat alles behalve gezond is btw) en probeerde elke drastische dieetrestrictie uit. Of ik mager was? Ja. Of ik daar gelukkig van werd? Alles behalve. Sporten was een enorme sleur. Omdat ik een energietekort had, maar vooral omdat ik het deed om in een bepaald plaatje te passen.

Door zowel mensen uit mijn omgeving als bepaalde accounts op sociale media bouwde ik stilletjes aan terug een gezonde relatie op met eten en sporten. Het was een traag proces met ups & downs, waarin ik mezelf enorm goed heb leren kennen. Net daardoor sta ik de dag van vandaag sterk in mijn schoenen. Wil dat zeggen dat ik mij nooit meer onzeker voel? Nee, maar ik weet nu hoe ik daarmee om moet gaan zonder te denken dat een slankere ik automatisch een betere ik is. Ik geniet van eten en sta nooit meer op de weegschaal. Ik sport voor het zelfvertrouwen dat het me geeft en omdat ik trots ben op wat mijn lichaam kan. Ik ben fysiek en mentaal gezond en gelukkig. En dat gevoel, lieve mensen, is onbeschrijfelijk.

Ik besloot een opleiding te volgen tot personal trainer en mij volledig te verdiepen in de werking van het menselijk lichaam.

Waarom? Omdat ik weet dat een gezonde relatie opbouwen met je lijf en geest niet altijd even simpel is, en ik jou daarbij wil helpen. Om het beste in jou naar boven te halen, maar vooral om die smile op je gezicht te toveren. Cause believe me, bewegen is fantastisch en dat wil ik je heel graag zelf laten ontdekken.

Daarnaast volgde ik verschillende bijkomende opleidingen. Alles staat in teken van jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. Om je wegwijs te maken in de wereld van gezondheid. Maar vooral ook om je te helpen zorg dragen voor jezelf

Het is mijn ultieme doel om jou zelfzeker, maar vooral ook mentaal en fysiek sterk te doen voelen. Coachen draait voor mij niet enkel om oefeningen en reps uitschrijven of om je vooruitgang te doen boeken in de gym, maar vooral ook om jou te helpen naar een versie van jezelf die je zelf misschien (nog) niet ziet. Ik wil je laten ontdekken waar je zelf toe in staat bent, wat JIJ kan.

Wil je graag door mij gecoacht worden?

OPLEIDINGEN

=

Bachelor Journalistiek – AP Hogeschool

=

Personal coach – Centrum Voor Avondonderwijs

=

200hr yoga teacher – Uplifted Yoga Teacher Training

=

Pre-en postnatale training level 1 & level 2 coach – Core Academy

=

Breathing coach – YOGABODY

Fun facts

  • Ik heb 52 kamerplanten. Yes, plant mom right here.
  • Ik heb uiteraard een passie voor sporten. In mijn eigen practice combineer ik functionele training, krachttraining, HIIT workouts en yoga.
  • Chocolade kan ik elke dag eten.
  • Ik drink mijn koffie liefst als een cappuccino met havermelk. Een matcha latte drink ik graag met kokosmelk.
  • Helemaal mijn ding: koken en mijn eigen recepten ontwikkelen.