Ontdek de kracht van je ademhaling

We zijn steeds op zoek naar manieren om ons energielevel te verhogen, rust te creëren in ons hoofd en om onze fysieke gezondheid te boosten.

Wat als ik je vertel dat er iets bestaat dat al die zaken voor je kan waar maken? Iets dat je volledig tot rust kan laten komen, je creativiteit kan stimuleren en ervoor zorgt dat je goed slaapt?

Het toppunt is dat je het al je hele leven lang doet, en dat gemiddeld 25.000 keer per dag: ademen.

Maar weinigen zijn zich bewust van hun ademhaling, laat staan dat ze weten dat de manier waarop ze ademen hun gezondheid kan schaden.

YOUR INNER POWER leert je gebruikmaken van deze vaak over het hoofd geziene tool, zodat jij zelf je mentale en fysieke gezondheid in handen kan nemen.

Hi you,

Hoe gaat het met je?

Velen onder ons gaan vaak gebukt onder bezorgdheid en stress, onstabiliteit en onzekerheden door het leven.

Onze gehaaste levensstijl, onze maatschappij vol hoge verwachtingen, de druk die we onszelf opleggen om altijd maar zo goed mogelijk te presteren en zoveel mogelijk te bereiken… Het maakt van ons gestresseerde wezens.

En daarvoor betalen we een prijs, zowel mentaal als fysiek.

​Ben jij het beu om gebukt onder stress en prestatiedruk door het leven te gaan? Heb je het gehad met die zeurende nek-en schouderklachten? Heb je genoeg van dat opgebrande gevoel en die constante rusteloosheid?

Ik snap het volledig. Echt. Niets zo frustrerend als het gevoel geen controle te hebben over je eigen lichaam en geest.

Wil jij hier graag verandering in brengen? Iets doen dat niet enkel deze moeilijke periode maar de rest van je leven verandert? Meer rust in je hoofd? Meer controle over je fysieke gezondheid? Leren loslaten van opgekropte emotiesBetere nachtrust en daardoor meer energie en betere focus?

Goed nieuws! Je kan dit allemaal (en meer) bereiken met je eigen ademhaling!

Deze ademhalingscursus is voor jou als: 

 • je constant stress en rusteloosheid ervaart, omdat je je overweldigd voelt door wat er allemaal in de wereld gebeurt of omdat je te veel werkt en te weinig rust neemt.
 • je niet voor jezelf zorgt zoals je zou moeten. Je vindt het moeilijk om jezelf en je gezondheid op de eerste plek te zetten.
 • je altijd op ‘go go go’ staat, je bent wired but tired.
 • je regelmatig paniekaanvallen krijgt en het gevoel hebt geen controle te hebben over je ademhaling
 • je op zoek bent naar een simpele maar krachtige manier om je mentale en fysieke gezondheid te boosten
 • je je vaak opgebrand voelt en je energielevel op een laag pitje staat

Dit ga je leren:

 • Hoe je je dagdagelijkse ademhaling verbetert om zo het meeste uit het leven te halen.
 • Hoe je je ademhaling inzet om tot rust te komen of om net meer energie te creëren.
 • Waarom bewust omgaan met je ademhaling net zo belangrijk is als bewegen, je lichaam voeden en voldoende slapen.
 • Hoe je met je ademhaling vat krijgt op je gevoelens en emoties.
 • Praktische maar simpele technieken die je helpen om je ademhaling te transformeren.
 • Alle informatie die je nodig hebt om ademwerk toe te voegen aan jouw self-care toolkit!

De cursus: praktisch

 • Bij aankoop van de cursus krijg je toegang tot het leerplatform waarop de 10 modules staan. De modules bestaan uit voorafopgenomen video’s, slides en audio files. Je bekijkt deze in je eigen tijd en op je eigen tempo. Als je iedere week 1 module kijkt, doe je 2,5 maand over de cursus. Je kan uiteraard sneller of trager te werk gaan.
 • Je krijgt ook toegang tot een hele reeks simpele ademhalingstechnieken die je elke dag voor de rest van je leven kan toepassen (in de vorm van instructievideo’s en follow-along audio files).
 • De toegevoegde 21-day challenge is er om jouw breath journey te kickstarten en om er een gewoonte van te maken bewust met je ademhaling om te gaan.
 • Als laatste krijg je nog 3 breathwork journeys van ongeveer 45 minuten. Deze zijn bedoeld om je ademwerk verder te verdiepen en om de therapeutische en helende kant van ademwerk te ontdekken
 • Je behoudt levenslang toegang tot al het cursusmateriaal.
 • Bij vragen over de cursus kan je mij steeds mailen op info@yourpowercoachjana.be. Ik doe mijn uiterste best om je asap verder te helpen en sta dus steeds voor je paraat als je ergens mee zit.

Deze cursus leert je een ‘lifelong skill‘. Ik leg je stap voor stap praktische methodes uit die je kan toepassen waar en wanneer je maar wil. Vanaf je die kennis bezit, ben je niet meer afhankelijk van die ene les of guided meditatie op je gsm. Ik leer je controle nemen over je mentale, fysieke en emotionele gezondheid. Je ademhaling heb je altijd bij je, en kan je altijd inzetten. Je kan er altijd op terugvallen, en ik leer je hoe.

Ik nodig je uit: stel jezelf ervoor open. Geef jezelf de kans het te ervaren, want dat is de enige manier om er echt de voordelen van te ontdekken.

De breathwork journeys

Bij de cursus krijg je 3 breathwork journeys van ieder ongeveer 45 minuten.

Tijdens een breathwork journey verken je de therapeutische en helende kant van ademwerk. Je gaat heel bewust ademen, om zo meer in je lijf en uit je hoofd te komen. Een breathwork journey is een echte eye-opener voor wie worstelt met opgekropte emoties en zijn of haar eigen lijf wil leren kennen.

1. Self love journey

Tijdens de self love journey herinneren we onszelf aan onze eigenwaarde en waarom we het verdienen om geliefd te zijn.

2. Stronger together journey

De stronger together journey geeft je een gevoel van samenhorigheid en kracht. Je weet dat je er niet alleen voor staat.

3. Power journey

Tijdens de power journey gaan we op zoek naar de kracht die in ieder van ons heerst, en brengen we die naar buiten.

FAQ’s

1. Krijg ik persoonlijke begeleiding?

Het is een online cursus waarbij je alles op je eigen tempo en in je eigen tijd volgt. Je krijgt geen persoonlijke begeleiding. Daarom is het aangewezen om met vergevorderde of specifieke ademhalingsproblemen een ademhalingscoach te contacteren die je in 1-1 kan begeleiden.

2. Hoeveel tijd kost de cursus mij?

Dit is afhankelijk van het tempo waarop je te werk gaat. Om de volledige cursus af te ronden heb je gemiddeld tussen de 1-3 maanden nodig.

3. Gaat alles online door?

Yes, alles gaat online door! Al het cursusmateriaal verschijnt op een overzichtelijk digitaal leerplatform.

4. Voor wie is de cursus?

Voor iedereen die meer vat wil krijgen op zijn of haar gezondheid, door te leren bewust omgaan met je ademhaling.

5. Komen er ook breath journeys aan bod?

Zeker en vast! Je krijgt bij de cursus 3 volwaardige breath journeys.

6. Wat is de kostprijs?

De cursus kost €129. 

7. Kan ik een factuur krijgen van mijn aangekochte cursus?

Dat kan zeker! Stuur een e-mail naar info@yourpowercoachjana.be met je facturatiegegevens en ik maak het voor je in orde.

8. Krijg ik levenslang toegang tot al het materiaal?

Ja, je krijgt levenslang toegang tot al het cursusmateriaal. Je krijgt ook steeds gratis toegang tot eventuele updates en toevoegingen.

9. Ik ben zwanger. Kan ik de cursus volgen?

Er zijn enkele ademhalingstechnieken in de cursus die niet geschikt zijn als je zwanger bent. Dit staat steeds heel duidelijk vermeld bij de techniek. Er zitten ook een hele hoop technieken in die wel geschikt zijn als je zwanger bent. Plus, omdat je levenslang toegang behoudt tot al het cursusmateriaal kan je ook nadat je baby geboren is de technieken toepassen.

10. Wat heb ik nodig om de cursus te volgen?

Een computer of tablet met internetverbinding. En een open mind 😉

Nog vragen?

Aarzel niet om even contact op te nemen via onderstaande knop!

Klaar om erin te vliegen?